* Papallones o llacets, amb salsa bolonyesa picant.
Ingredients per a 4 persones:
300 gr. Farfalle.
4 cullerades de tomàquet triturat.
30ml. d'oli d'oliva extra verge.
250 gr. de carn picada de vedella.
Alfàbrega.
2 o 3 "bitxos" caiyena.
1/2 ceba.
Sal.
30ml. de vi blanc.
Procediment:
- Piquem la ceba i la rostim amb l'oli uns vuit minuts,
- Tirem la carn a la paella i la salem, vuit minuts més.
- Afegim el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
- Afegim la resta d'ingredients del sofregit (tomàquet, caiyena, alfàbrega) procés d'uns deu minuts més.
- Posem al foc una olla plena d'aigua amb sal, quan bulli i tirem la pasta, la fem bullir segons les indicacions del fabricant.
- Colem l'aigua i servim la pasta en plats, disposem unes cullerades de la salsa per sobre de la pasta.