Preparem la massa i la deixem reposar (mínim 20 minuts) |
Preparem el tomàquet i tot els ingredients. |
massa amb de vint minuts de repos. |
Preparació de la massa:
En un robot o bol (en aquest cas amb les mans), barregem l'oli, aigua tèbia, llevat i sal.
Amassem. Deixem reposar la massa un mínim 20 minuts. La massa ha de tapar-se amb un drap net de cotó.
Escampem el tomàquet |
Preparem els guarniments.
Fregim el tomàquet amb oli, vinagre, sucre, sal i mitja cullera d'alfabrega i orenga.
Quan la massa ha reposat l'estirem amb un corró sobre una fusta o marbre ben net. Hi tirem polsim de farina perquè no enganxi.
Posem els ingredients al gust.
Primer el tomaquet.
Segon ingredient, formatge, sempre.
Sobre el formatge la resta d'ingredients.
Posem la pizza al forn, depenent del forn poden estar-hi de quinze a vint-i-cinc minuts.
Treiem del forn... i esperem dos minutets per passar la roda i PIZZA PER TUTI!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada