1 ceba petita.
150 gr de lluç net d'espines.
150 gr de cua de rap.
150 gr de gambes pelades.
8 musclos.
20 cloïsses.
3 ous.
200 ml de nata liquida.
75gr de mantega.
Pebre vermell dolç, una culleradeta.
Preparació de la recepta:
1. En un cassó posem a bullir aigua. Tirem les closques, cloïsses i musclos ben nets de barbes.
Quan obrint ho treiem del foc i deixem refredar.
2. Tallem la ceba a quarts i la sofregim cinc minuts, que s'estovi.
3. En un cassó d'aigua bullint, hi dipositem el rap i el lluç cinc minuts i deixem atemperar per poder triar el peix.
5. Posem el forn a calentar180º. Triem el peix i separem les closques del marisc.
6. En un cassó o bol hi tirem la ceba amb la mantega, el pebre, sal, ous, nata, lluç, rap, gambes, musclos, cloïsses i triturem.
7. En motlles individuals o un de sencer hi tirem la barreja triturada.
8. Omplim la plàtera amb aigua i fiquem el recipient o recipients al mig per tal de iniciar la cocció al bany maria. 40 minuts controlant la cocció.
9. Deixem refredar, mínim una hora, desmotllem i acompanyem de salsa rosa o maionesa, afegim una mica de enciam o escarola al plat.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada