Ingredients:
Plaques de pasta de full congelada: dues unitats.
Aigua, un ditet en un got normal.
Sucre, tres cullerades soperes.
1. Descongelem la pasta de full. Escalfem el forn a 200-180 graus, a dalt i baix.
2. Enrotllem la pasta per els dos extrems (puntes oposades).
3. Porcionem la pasta de full amb talls de mig centímetre.
4. Passem la barreja d'aigua i sucre per les dues cares.
5. Estirem un paper de forn, escampem les ulleretes deixant espai per a que creixin:
vigilem la cocció, doncs és delicat i de seguida es torren. Depenent del forn, hi estaran uns 8 o 12 minuts.
6. Treiem del forn i deixem reposar.
Presentem les ulleretes al plat. I a gaudir...
Mmmm aquestes ulleretes les faré segur! Tan fàcils i tan resultones!! Com veus tiro pel dolç... tens receptes de tota mena i amb molt bona pinta!!
ResponEliminaEt segueixo i així no et perdo!
Recepta de la Sonia...la meva dona,
Eliminatans sols entra a la cuina per fabricar dolç!!
Tenen molt d'èxit i son "megafàcils" de fer.
Fins aviat!!
ja hem diràs com tant quedat.