Ingredients:
Un sobre d'amanida envasada, amb rúcula, escarola ...
Formatge de cabra, un tall per persona.
Panses.
Nous.
Tomàquets cherry
Vinagreta de mel.
20ml. oli d'oliva extra verge.
10ml.de vinagre de Mòdena
10ml. de mel
Procediment:
Un sobre d'amanida envasada, amb rúcula, escarola ...
Formatge de cabra, un tall per persona.
Panses.
Nous.
Tomàquets cherry
Vinagreta de mel.
20ml. oli d'oliva extra verge.
10ml.de vinagre de Mòdena
10ml. de mel
Procediment:
- Escampem l'escarola, enciam i la ruca en els plats.
- Barregem amb un "biberó" els ingredients de la vinagreta. Sinó disposem de biberó, amb l'ajuda d'una forquilla i una tassa batem la vinagreta com si batem un ou.
- Escampem, els tomàquets, nous pelades i panses.
- Escalfem una paella antiadherent amb una gota d'oli. Quant estigui ben calent i posem mig minut per cada costat el formatge de cabra per fer una crosta cruixent. Disposem el formatge coronant l'amanida i tirem la vinagreta per sobre.
Te molt bona pinta Jordi, amb el teu permis la comparteixo, ara amb la calor fa venir ganes de provar-la.
ResponEliminaSalutacions