Ingredients:
150g de xocolata negra
100g de sucre
100g de farina
100g de mantega
3 ous
1 sobre de llevat en pols
Confitura de fruits vermells o maduixa
Cobertura:
100g de xocolata negra
70g de mantega
Fruits vermells
1 fulla gelatina
Procediment:
- Fondre la xocolata trossejada amb la mantega.
- Batre els rovells amb el sucre fins que estiguin cremosos
- Afegir la xocolata fosa i la farina tamisada amb el llevat i incorporar les clares muntades a punt de neu.
- Abocar en un motlle rodó d'uns 18-22 cm, prèviament engreixat i coure a forn mig (180 º C), durant 40/55 minuts, aproximada ment. Deixar-ho refredar.
- Tallem per la meitat i donem la volta al pa de pessic perquè quedi la part recta del tall dalt.
- Farcim amb la confitura i tapem amb el pa de pessic.
- Cobertura: Escalfar a foc molt lent o bany maria, la xocolata trossejada i la mantega. Barrejar bé fins obtenir una crema homogènia.
- Posem el pastís en una reixeta amb un plat sota per recollir el sobrant de xocolata.
- Cobrir el pa de pessic i deixar-lo a la nevera fins que la cobertura s'hagi endurit.
- Preparem la gelatina segons el fabricant, deixem reposar i submergim el fruits i els escorrem, decorem el pastís.
Hola Jordi guapo tu
ResponEliminanen amb aquest pastís me has arribat al cor, je,je, gràcies per compartir aquest pecat mortal, anoto la teva recepta
mil petonets Susanna
Carai! Aquest sí que és un pastís de règim... hi hi hi. M'encanta!
ResponEliminaQue pastel más espectacularrrr!! chocolate, más chocolate, más chocolate, ummmm me encantaaaa!!
ResponEliminaUn besete!!
carammmmmm quin pastís!!! aquest diumenge és l'aniversari de ma mare i m'estic trencant les banyes pensant quin pastís li puc fer.....aquest em tempta!! jeje ptons
ResponEliminaEl proper pastís que prepari serà aquest, t'ho juro!!!
ResponEliminatremendo este pastel de chocolate
ResponEliminaQuina passada!!! Espectacular!
ResponElimina