Ingredients 4 persones:
400 gr.arròs llarg.
1 pastanaga
75gr. de pesòls cuits.
150gr. de fricandó de vedella.
2 ous.
Oli de gira-sol.
1 cullera de salsa de Soja.
1 cullera petita de brou de carn concentrat.
Sal.
Sal.
Procediment:
- ESBALDIM L'ARRÒS SOTA L'AIXETA. (És clau seguir aquest primer pas!)
- Netegem i tallem ben petita la pastanaga, millor estil juliana.
- Bullim l'arròs amb sal quinze minuts.
- Escorrem l'arròs i esbaldim amb aigua lleugerament.
- Al wok i tirem l'oli a foc viu, saltem verdures, la carn salada i tirem l'ou batut, Remenem.
- Tirem l'arròs al wok, la salsa de carn i la salsa de soja. 1 minut.
- Servim.
quin platàs més complet!! m'agrada tot el que es fa al wok, pero si a més hi ha arròs...aixxx l'arròs que faria sense ell! petons
ResponElimina