Ingredients:
1/2 kg. de musclos.
200 grs. d'escopinyes.
250 g de gambes.
300 g de peix net (rap, mero o emperador)
Una ceba.
100ml. de conyac.
1 gra d'all .
1 pastanaga .
1/2 pebrot vermell.
1 tomàquet petit.
1 patata mitjana.
Oli d'oliva.
Sal.
Pebre vermell.
Aigua.
3 llesques de pa sandvitx.
Procediment:
- Obrim els musclos amb un litre d'aigua.
- Separem de les valves i colem, reservem el brou de la cocció.
- Pelem les gambes.
- Guardem les closques.
- Aboquem l'oli a l'olla afegim la ceba, la pastanaga rallada, el tomàquet pelat, el pebrot, el gra d'all i la patata pelada, tot trossejat.
- Posem una mica de sal i sofregim a foc mitjà durant 10 minuts. Després, afegim les closques dels mariscs, els musclos, les gambes pelades.
- Aboquem el conyac i tapem. 1 minut.
- Ofeguem durant cinc minuts més i afegim el brou de coure els musclos. Tapem l'olla i baixem el foc al mínim de cocció durant 20 minuts. Rectifiquem de sal i afegim el pebre vermell.
- Deixem refredar .
- Obrim l'olla i fiquem el braç de la batedora per triturar-ho tot. Passem pel xinès i afegim a la crema unes llesques de pa fregit i unes gambes pelades a l'hora de servir.
que bona, Jordi!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Una rica crema, y que color mas bonito.. Bss
ResponEliminaM'agrada tant la crema de marisc, i la sopa de peix...però no n'acostumo a fer gaire sovint, sempre tiro més per les sopes de pollastre. El color que té aquesta crema m'encanta, t'ha quedat perfecte! petons
ResponEliminame encanta la crema de marisco, te ha quedad muy buena.
ResponEliminaun saludo.
Que buena el bisqué o crema de marisco! me encanta :)
ResponEliminate quedaría genial no?
Con su permiso me quedo en el blog
Un Abrazo
http://leparfumdelacuisine2.blogspot.com.es/
Jordi,quina crema més exquisita,m'encanta i pinta molt molt be aixi que ma quedo a sopar.
ResponEliminaUn abraçada.
Ummmm ara mateix me’n menjaria un plat, te molt bona pinta
ResponEliminaUna abraçada