Ingredients:
200 gr de xocolata fondant.
175 gr de mantega.
4 ous.
250 gr de farina de força.
1 sobre de llevat.
150 gr de sucre.
100 gr de nous pelades.
1 pessic de sal.
Procediment:
- Fonem la xocolata al bany maria.
- Barregem la mantega a punt de pomada (temprada) amb el sucre, fins que blanquegi.
- Afegim la xocolata fosa, pro sense estar calenta i barrejar bé.
- Afegim els ous un a un i barregem bé abans d'incorporar el següent.
- Escalfem el forn a 180 º C.
- Incorporem la farina, barregem.
- Tirem la sal, una mica de res... molt poca cosa. Així potenciem el gust a xocolata.
- Afegim les nous.
- Aboquem la pasta en un motlle de Plum Cake de silicona pintat amb una mica de mantega i fiquem al forn de 45 a 50 minuts.
Aquesta recepta es la "perdició" de la meva senyora...
No m'estranya que sigui una perdició! Quina pinta! Petons
ResponEliminaUff... la xocolata que bona que aquesta!!!
EliminaRosa,
Una abraçada.
Nous i xocolata, no es pot demanar res més, ha quedat una preciositat!
ResponEliminaUna mica de nata muntada??
Eliminahihihi
ptns.
Nous i xocolata, quina combinacio mes genial. El Plum Cake es fantàstic i es veu molt esponjos
ResponEliminaUn Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
és un clàssic irresistible...
EliminaGràcies.
Uauu per a xocoadictes!! he fet unes galetes de xocolata i nous, sense mantega ni farina que han quedat de vici! ja penjaré la recepta!! aquest teu és ideal per esmorzar i sucar-lo a la llet!! ptons
ResponEliminaHola Roser... quina que adicció més bona la xocolata.
Eliminaptons.
uf, Jordi! Doncs també és la perdició de la meva... he he,. Aquests pastissos tipus brownie m'encanten... més que els de pastisseria! Carai, carai, com ens cuidem, eh? Boníssim. Petons
ResponEliminaM'encanta que t'encanti ...
EliminaNo t'ho creuràs, doncs tinc un cunyat que no li agrada la xocolata!!!
Com molta gent que té també cunyats, no l'he escollit jo ... (faig aquesta broma perquè segueix el blog) hihihi.
Petons.
Té molt bona pinta, ai, la xocolata sí que és una perdició! Petons!
ResponEliminaCinta, sort que van descobrir Amèrica!!!
EliminaPetons.
No m'extranya que sigui una perdició per la teva senyora, si és que parla per si sol. M'està dient "menja'm...menja'm..."
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLa meva senyora té la sort de ser primeta, i això vol dir que es cruspeix una caixa vermella amb un pim pam i no se li nota res ... i això a mi em fa una mica ràbia!
EliminaI quan entra en una pastisseria i et pregunta, i tu no vols res?
oh!! quina ràbia!!
Petons.
Hola Jordi, tenía días que no venía a tu blog, pero es para no perdérselo!!! Qué buena pinta y qué maravilla de recetas haces...
ResponEliminaBesos...