Ingredients 4 persones:
600 grs. de lluç tallat amb filet.
80 ml. Oli de oliva.
80ml. de vi blanc
2 cebes
2 patates
4 grans d'all
1 cullereta de pebre vermell picant
Aigua.
Sal.
Procediment:
- Posem les patates netes però sense pelar en una cassola amb aigua al foc i les fem bullir uns 10 minuts. Reservem.
- Netejem el lluç sota un rajolí d'aigua, reservem.
- Escalfem el forn a 180º
- Escalfem una paella amb l'oli, rostim els alls tallats per la meitat i sense pelar.
- Afegim la ceba tallada juliana i la tenim cinc minuts. Parem el foc i enrossim amb el foc parat el pebre vermell.
- Pelem les patates i les tallem a làmines gruixudes, les disposem a una plàtera per anar al forn. Primer un rajolí d'oli, repartim les patates, les salem i posem el lluç a sobre de la base de patates.
- Salem el lluç i repartim per sobre el sofregit d'all i ceba. Afegim el vi blanc. Introduim al forn uns 15 minuts. Servim.
un plat senzill, lleuger i fantastic!el peix al forn és la millor manera de menjar-lo! petons
ResponEliminaTan sa i tan bo, oi Jordi? M'encanta el peix amb gust! Petons
ResponEliminaEl lluç al forn es molt bo i amb aquesta allada encara més !!
ResponEliminaUna abraçada
Ostres, recepta fàcil i amb una pinta de ser gustosa i bona que s'haurà de provar! a veure si així m'animo més amb el peix... que últimament no ho faig massa...
ResponEliminaSi tens un momentet, passa't pel nostre blog, hi tens un regal: http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/2013/05/premis-premis-premis.html ;)
Que pintaza !!! rikoriko !!!
ResponEliminaHola Jordi,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat
Que rico!!
ResponEliminaMe encanta tu receta
Un beso
Eeyy que booooooo!! esto lo hacía mi madre y mi abuela!! cuantos recuerdos de repente!!! Muchas gracias por ellos y por la receta también por supuesto.
ResponEliminaBesossss