Ingredients per 4 persones:
Procediment:
- Per les pilotes.
- 100 g Carn de vedella picada
- 100 g Carn de porc picada
- 1 Ou
- Pa rallat amb all i julivert
- Farina
- Sal
- Per la sopa.
- 1 ltr. de brou de pollastre.
- 100 gr. de fideus gruixuts.
- 50 gr. de arròs.
Procediment:
- Fem les pilotes amb les carns, l'ou, el pa ratllat, la sal i el pebre.
- Enfarinem i reservem.
- Escalfem el brou i quant comenci a bullir i tirem les pilotes de carn, tot seguit afegim l'arròs i fideus.
- Deixem bullir uns quinze o vint minuts.
Un plat que sempre agrada!! Molt bó!!
ResponEliminaQue bo!!! entren solets aquests plats, i amb les mandonguilletes ni t'explico ja....se'm cau la baba!!
ResponEliminaPosa-me'n dos plats per mi!!
ResponEliminaUn bon plat d’arròs i fideus fantàstic però si a més porta mandonguilletes ja no tinc paraules. Ummmm
ResponEliminaUna abraçada
Ostres! Aquest plat sovint m'esperava a taula a l'hora de dinar quan tornava de l'escola. Recordo que sempre li demanava a me àvia que me'l preparés!
ResponEliminaNYAM!!
Aquesta escudella sempre em fa recordar la meva iaia Teresa, que ens en feia sovint i que a mi em tornava boja! Anys després n'he parlat amb gent i m'han dit: ai, ecs! Junts l'arròs i la past... però jo continuo pensant que és una barreja prodigiosa, que ens fa forts i valents i que està boníssima. Bona proposta, doncs!
ResponEliminaM´agrada tant aquest plat, a casa el mengem cada setmana. Sembre va bé un bon plat.
ResponElimina