Tinc un bloc amic, que segueixo, i que l'edita la "Mafalda" .. jeje
Aquest blog es diu ... http://acabatdefer.blogspot.com.es/ i diu la nostra "Mafalda" del Vallès, que la cuina és llibertat d'expressió, és imaginar, gaudir i provar.
Jo vull afeguir que la cuina són èxits i desastres, d'aquests últims sempre hem d'aprendre ...
Ens ha presentat aquesta recepta, que jo crec que és espectacular!
Jo hi he incorporat una petita variant en la presentació, mesures i acabat de les postres, espero que us agradi ...
Ingredients: (4 unitats)
- 2 iogurt natural de bona qualitat (important)
- 400 ml de llet sencera
- 150 gr de sucre
- 4 fulles de gelatina
- 10 maduixes per guarnir i sucre
Procediment:
- Posem les fulles de gelatina dins un bol en aigua perquè s'hidratin.
- En un cassó escalfem el iogurt amb el sucre i la llet. Un cop quedi tot ben barrejat hi incorporem les fulles de gelatina i deixem que es desfaci.
- Aboquem la nostra panna cotta dins dels gots i deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores.
- Un cop hagi passat una bona estona acabem amb un parell de cullerades de melmelada de maduixes pel damunt la panna cotta de iogurt i conservem a la nevera fins el moment de servir.
- És important deixar que qualli a la nevera un mínim de 6 hores, així que prepareu-lo amb antel·lació.
- Tallem unes 4 maduixes en ventall per coronar la panna cotta.
- Triturem les maduixes restants amb tres culleres de sucre i servim.
Ho tinc que provar amb iogurt te que estar deliciòs!! T'ha quedat una presentació molt bona! Petons
ResponEliminaEi! Quin honor que preparis una de les meves receptes no saps la il·lusió que m'ha fet.
ResponEliminaDes del blog de la "mafalda" del vallès t'agraeixo molt les teves paraules! :)
M'agrada molt la teva versió,una presentació ben xula.
Petons!
M'encanten les pannacottes, però la de iogurt encara no l'he provat mai de fer... una mica més sana que la normal sí que deu ser....
ResponEliminauna panacotta genial asi y me gusta mucho
ResponEliminaque boo per favor!! i sense nata que ja va bé!! jej
ResponEliminammm, quina pinta!! que booooooo!!
ResponEliminammm panna cotta!! jo normalment la faig de xocolata!! no té ni temps de refredar-se que ja ha volat!! jejejej!!
ResponEliminaJordi, qué és boníssima aquesta pannacotta!! Bé, almenys ho sembla, jeje
ResponEliminaM'ha agradat molt que ens expliquis coses... a veure si ho fa més sovint!!
Un petonàs!!... "emplatado" jeje
Molt original aquesta panna cotta!! Ha d'estar molt suau i bona. Petons
ResponEliminaDeliciosa, fa una pinta exquisida, a més a més, porta fruita, com ens agrada a ESFruita! Ens l'apuntem!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem uns canelons d'espinacs! Ja podeu entrar-hi i dir-hi la vosta! www.esfruita.com/assessorem/canelons-despinacs
Quina pinta!! Una presentació genial!
ResponEliminaMmmm...me encanta la textura de la pannacota, te ha quedado estupenda con esa salsita de fresa!Un besoo
ResponEliminaAi que bó, m'agrada molt la panna cotta, i aquesta teva te una pinta...
ResponEliminajuer, quina pinta fot això!
ResponEliminaOle, ole!! visca la panna cotta de iogurt de l'Helena, jo en breu l'he de provar que té una pinta espectacular!
ResponEliminaPetons
Sandra