Ingredients per 4 persones:
400gr. de fideus gruixuts.
250gr. de costella de porc tallada petita.
1 ceba ratllada.
120gr. de tomàquet triturat.
Unes gotes de "Viandox" o 1/2 got de brou de carn.
Oli d'oliva.
Sal i pebre negre.
Procediment:
- Saltem les costelles salades a foc viu amb l'oli. Reservem.
- En la mateixa paella de l'oli de les costelles enrossim la ceba, 5 minuts.
- Afegim el tomàquet i pebre. 5 minuts.
- Bullim amb aigua salada els fideus 3-4 minuts (poca aigua).
- Passem pel colador xines el sofregit de tomàquet i afegim a la cassola de els fideus amb salsa de Viandox i o deixem dos minuts coure junt.
M'agraden els fideus amb costella. Amb suc com els has fet tu, encara més! Petons
ResponEliminaAquest suquet dels fideus és perllepar el plat eh
ResponEliminaostres abans en menjava bastant sovint, i ara...des de que no visc amb ma mare que no els he tornat a veure! jeje algun dia d'aquests m'hi hauré de posar!! petons
ResponEliminaAcabo de trobar el teu bloc i m'encanta, em quedo a casa teva. Aquests fideus es veuen genials.
ResponEliminaMuxus
un clasico divino y me encanta y lo hago bastante asiduamente
ResponEliminaUn plat únic boníssim, ara mateix hi posaria cullerada, hehehehehe
ResponEliminaUna abraçada