Ingredients:
- 2 sobres de flam "potax"
- 125gr. de sucre
- 2 ous 3/4 de litre de llet
- la ratlladura d'una llimona
- margarina
- Diluir part de la llet amb el contingut de dos sobres.
- Afegir sucre, ous i les ratlladures de la llimona. escalfar la resta de la llet i quan bulli afegir la barreja anterior.
- Posar a bullir de nou sense parar de remenar.
- Abocar en un motlle, d'uns 22 cm de diàmetre, untat de margarina i enfornar 30 minuts. a 180 graus.
- Deixar reposar i refredar a la nevera dues hores.
Aquest pastis tan fàcil m'ha encantat! I que bo! petons
ResponEliminaUn pastís que, sense fer soroll, sempre surt boníssim. Si vols prova-ho un dia sense potax, fent la crema tu mateix amb ous i llet, i veuràs que encara millora! Petons
ResponEliminaMM, que bó!! Molt fàcil i ràpid, com a mi m'agrada! Petons.
ResponEliminaHola guapo tu
ResponEliminaaquesta mena de pastissos m´encanten, el teu te ha quedat brodat
mil petonets Susanna
ooohhh que bo amb el gustet a flam!!! no pararia....
ResponEliminaQuin pastís més guapo, me l'apunto per fer a casa!
ResponElimina