Ingredients:
1 kg. de taronges.
200gr. de mandarines.
1 llimona.
kiwis per decorar.
300 gr. de sucre.
1ltr. d'aigua.
5 fulles de gelatina.
Procediment:
- Netegem les taronges, mandarines i llimona.
- Tallem les taronges, mandarines i llimona en 8 trossos i posem a coure amb l'aigua uns 20 minuts.
- Posem la gelatina en remull i reservem.
- Triturem la fruita cuita i la colem.
- Afegim el sucre i posem a coure cinc minuts, retirem del foc i afegim la gelatina, remenem.
- Repartim en motlles i deixem refredar a la nevera 5 hores.
- Desemmotllem i decorem amb kiwis o taronges tallades.
uueee una bona dosi de vitamina c a l'estiu es necessaria! una gelatina per berenar perfecte! petons
ResponEliminaTambé la vaig publicar fa poc al bloc, aquesta gelatina de mandarina. Bona, oi? petons
ResponEliminaQue fresqueta, ara que ja tenim toooooota la calor aqui...
ResponEliminaPetonets