Ingredients per 4 persones:
2 Tomàquets d'amanir.
1/2 ceba de figueres.
1/2 pebrot vermell.
300 gr. cues de gamba pelada congelada.
Oli d'oliva extra verge.
Reducció de vinagre de Modena.
Sal maldon.
- Descongelem les cues amb aigua salada unes 4 hores a la nevera.
- Quant tenim les gambes descongelades, les traurem de l'aigua.
- Netegem les cues, traurem els instentins.
- Les posem a coure 1 minut a potència mitja al microones.
- Escaldem els tomàquets per poder-los pelar, abans de submergir-los a l'aigua bullint fem una creu amb un ganivet a la base dels tomàquets. 1 minut i mig.
- Refredem i pelem.
- Tallem el tomàquet a daus petits, jo aprofito les llavors.
- Tallem la ceba i pebrot igual que el tomàquet.
- En un motlle disposem al fons el pebrot i ceba, tomàquet i les gambes coronant el plat.
- Amanim d'oli, sal i decorem amb reducció de vinagre.
Quina mar de plats estiuencs ens oferiu! no tindrem excusa per estar ben frescos, m'encanta la última foto :)
ResponEliminaAi Jordi! Que bona que és la cuina mediterrània... ho demostres, per exemple, en aquest plat! Senzill, fàcil de fer, sense massa complicacions però amb ingredients de luxe i ben sans. A l'estiu deu ser fantàstic, aquest tartar! Petons
ResponEliminaBo i estiuenc.... perfecte!!!
ResponEliminaPTNts
Dolça
com m'agraden aquests plats d'estiu!! bonisiiiiiimm!! petons
ResponEliminamolt bona pinta , els tomatics i les gambes , pura delicadesa ..
ResponEliminaho he de provar !
SALUT
M'ENCANTA la combinació . queda apuntat .
ResponEliminasalut