Ingredients:
per al fons de pastís
170 gr de galetes tipus maria
125gr. de mantega
per a la mousse
5 fulles de gelatina blanca
suc de 1/2 llimona
1 iogurt
600gr. de formatge d'untar fresc
250 gr. de crema de llet per a muntar
4 cullerades de sucre
2 cullerades de vi blanc
200gr. de melmelada de gerds
Procediment:
- S'escalfa la mantega fins que estigui desfeta.
- Es piquen els galetes que estiguin esmicolades del tot i s'afegeix la mantega, és pasta i s'estén al fons del motlle.
- Es posa el motlle al congelador per endurir la galeta.
- Muntem la nata, si és a al'estiu tindrem la nata 15 minuts al congelador abans de muntar.
- Remullem la gelatina 4 fulles i reservem una i l'escorrem, la barregem amb el suc de llimona calent fins a la seva dissolució, afegim les cullerades de sucre.
- Barregem el formatge i el iogurt afegim la mescal de la llimona i emulsionem.
- Barregem la nata amb la barreja anterior amb molta cura.
- Tota la barreja al motlle que teniem al congelador.
- Deixem reposar 2 hores a la nevera.
- Escalfem el vi en un cassó i afegim la melmelada i el full de gelatina remullada que teniem reservada. Deixem refredar 30 minuts i la disposeu tota coronant el pastís.
- Es deixa refredar i és posa a la nevera 4 hores.
Pastís de mousse de formatge i gerds |
Molt bona pinta, molt bon color i un tall que nomes diu, menjam ¡¡¡
ResponEliminaGracies per la teva visita, amb el teu permis tambe et segueixo. Al meu blog si vols poot fer els comentaris en Català.
Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande
Hola "Cangrejo"!!!
EliminaAgusti fes el tafaner, cap problema!!
Menja'm que rellisco! Diu aquest pastís. Per cert, un dels meus preferits! I que t'ha quedat de conya, Jordi. Petonet
ResponEliminaoh! no savia que parlava i jo que me le cruspit...jijiji
EliminaGracies Marina.
La combinacion ..perfecta!! Bss
ResponEliminaMuchas gracias Dolores!!
Eliminaja m'estic posant al dia amb totes les vostres receptes.. aquesta m'encanta! salutacions!
ResponEliminaGracies!! Cinta el teu blog m'encanta!!
Eliminacarai amb aquesta recepta t'has sortit ehh!! quina pinta!!! el pastis de formatge fred ja m'agrada per si sol, pero amb gerds ja....me pierdooo en él!! jeje petons
ResponEliminaGracies Roser!!!
EliminaEs del tot cert que estava boníssim!!
un clasico que es muy rico,tremendo te ha quedado
ResponEliminaGracies Miquel!!!
EliminaJa saps que el visito sempre que puc, per que ets un crac!!
Sembla que hem coincidit una mica... molt bona pinta el pastís, ha d'estar tremendo!!!
ResponEliminaCoincidim... estava bo el teu?? quina pregunta mes tonta...jejeje
EliminaAmb tants làctics, deu quedar boníssim! I el toc del vi també!
ResponEliminaMarta
Tu, las clavat!!!
Eliminate un toc... de vi suau i boníssim!!
Esta tarta caerá fijo tarde o temprano, que ricaaa!!!
ResponElimina