translate

dimecres, 16 de maig de 2012

64. Iglú de patata i tonyina


Ingredients per 2 iglús: 

1 llauna de tonyina.
1/4 de pebrot vermell.
1 llauna petita de olives farcides.
Olives verdes per decorar.
Fulles de enciam, escarola.
Maionesa de pot.
300 gr.Patata. 
100 ml. de llet.
30 gr. de mantega.
Sal.



Procediment:

  1. Bullim la patata pelada i tallada a daus, salem i reservem.
  2. Triturem en un got de picar, el pebrot, la tonyina i les olives farcides.
  3. Preparem el puré de patates amb la llet i la mantega, passem per un passapurés
  4. En un bol de forma rodona posem al fons el puré de patates i col.loquem una capa de farcit triturat de tonyina.
  5. Tornem a escampar puré de patates al damunt.
  6. Deixem refredar unes hores a la nevera.
  7. Servim el plat amb la maionesa per sobre del iglú i unes olives verdes o farcides, una mica d'enciam.


11 comentaris:

  1. Ostres doncs m'agrada molt aquesta idea de pastís fred d'estiu. Mai n'he preparat però així en forma d'iglú el penso fer segur! és ideal aquest plat per un sopar a la fresca!
    Petons!

    ResponElimina
  2. oh, que bo! i ben fàcil! M'agrada molt que hagis fet servir patates bullides i no el puré deshidratat que venen que, ho sento, mai m'ha acabat de convèncer. Fantàstica recepta per l'estiu, com ja t'han dit! Petons

    ResponElimina
  3. Té una pinta fantàstica i a més a més és mooolt divertit per als més petits de la casa!!!

    ResponElimina
  4. Que bo i quina forma de presentar més original! Petons

    ResponElimina
  5. caram quina presentació!! i el gust ha de ser terribleeee!!!

    ResponElimina
  6. Hola!!! muchas gracias por tu visita encantada de conocerte!

    ResponElimina
  7. Jordi, t'ha quedat molt be i ben presentat.

    ResponElimina
  8. Ja, ja!! Quina manera més divertida de presentar el pastís de patata!! Jo vaig aprendre allò del drap humit per fer tombar el braç de gitano de patata, de la meva àvia. Aquesta presentació m'encanta!! Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Una manera fantàstica de presentar un pastis de patata, jo normalment faig el braç de patata, doncs gracies al iglú, ja podré canviar la presentació, jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Quins iglús més xulos! Sembla mentida però sempre tendim a caure en el típic braç de patata... En canvi aquesta presentació és ben original i bonica!

    Ahir al bloc d'ESfruita.com, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposàvem un pastís mousse de llimona, encara esteu a temps d'entrar-hi i dir-hi la vostra! www.esfruita.com/assessorem

    Jordi necessitem posar-nos en contacte amb tu però no hem trobat cap correu de contacte. Que ens podries enviar un correu a bloc@esfruita.com ?

    Gràcies,
    ESfruita.

    ResponElimina