translate

dilluns, 12 de març del 2012

34. Goulash tropical al "wok"


Ingredients per a 4 persones:

1/2 kg de carn de porc per estofar.
1/4 cullera petita de coriandre. 
1/4 cullera petita de comí.
1/4 cullera petita de curri.
1/2 gra d'all.
1/4 cullera petita de pebre vermell dolç.
1/2 cullera de "Viandox" o salsa de brou de carn.
Oli de gira-sol.
1/2 ceba.
1/2 got d'aigua.
200 ml. de nata líquida.
1 llauna petita de pinya en conserva natural.
Pebre negre.
Sal. 

Procediment:

  1. Especiem i tirem sal, pebre a la carn de porc, tirem el Viandox, l'all i esperem cinc minuts que reposi en un bol.
  2. Escalfem el wok i tirem l'oli  per procedir a saltar el porc.
  3. Treiem l'all del bol i passem el porc condimentat pel wok. Uns 3 o 4 minuts.
  4. Quan el porc sigui una mica daurat hi posem la ceba picada a daus, 2 minuts.
  5. Tirem l'aigua al wok i ho tenim 5 o 6 minuts fins que es begui el suc.
  6. Afegim la pinya i una mica del seu suc, 4 minuts.
  7. Agregem la nata al wok i la tenim fins que redueixi una mica.
  8. Podem servir.