Ingredients per 4 persones:
300 gr. de bacallà dessalat.
100 gr. de gírgoles.
4 alls tendres.
100 ml. de crema de llet.
40 ml. de llet sencera.
Farina.
Oli.
1 cullerada de mantega.
sal.
Per al pure
200 gr.Patata.
50 ml. de llet.
10 gr. de mantega.
Sal.
Procediment:
- Bullim la patata pelada i tallada a daus, salem i reservem.
- Preparem el puré de patates amb la llet i la mantega, passem per un passapurés
- Enfarinem el bacallà i el fregim a la paella amb oli.
- Preparem la salsa tallant els alls tendres a trossos petits, reservem la part verda per decorar.
- Escalfem la mantega amb les gírgoles, salem, alls tendres, saltem i posem a reduir la llet 2 minuts i triturem. Reservem unes gírgoles per decorar.
- Afegim la crema de llet, a la salsa que hem triturat i tornem a passar per la paella fins reduir.
- Servim el bacallà.
- Coronem amb la salsa d'alls tendres, el pure i els bolets amb una mica d'all tendre picat per sobre.