1 kg - Musclos grans
1 Ceba
4 Tomàquets madurs.
1/2 got - Vi blanc
1 cullerada - Farina
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
Per fer la picada:
2 Alls
Julivert
Procediment:
- Netegem les barbes dels musclos.
- Bulliu els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, i coleu el caldo. En reservem un parell de gots.
- Els que no siguin oberts els llencem.
- Jo trio els musclos, trec la *valva que no te mol·lusc enganxat.
- En una cassola no gaire fonda hi sofregim la ceba a julianes (no cal enrossir-la), i el tomàquet ben trossejat.
- Tenim amb 15 minuts un sofregit amb la ceba i el tomàquet llest, feu reduir el vi i afegiu-hi la farina, que es cogui una estona.
- Mulleu-ho amb aigua de bullir els musclos, donem unes voltes amb una cullera de fusta i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
- Afegiu-hi als musclos la salsa i la picada, i deixeu-ho coure 5 minuts tot junt.