translate

dimecres, 12 de setembre del 2012

89. Plum cake de xocolata i nous


Ingredients:

200 gr de xocolata fondant.
175 gr de mantega.
4 ous.
250 gr de farina de força.
1 sobre de llevat.
150 gr de sucre.
100 gr de nous pelades.
1 pessic de sal.

Procediment:

  1. Fonem la xocolata al bany maria.
  2. Barregem la mantega a punt de pomada (temprada) amb el sucre, fins que blanquegi. 
  3. Afegim la xocolata fosa, pro sense estar calenta i barrejar bé.
  4. Afegim els ous un a un i barregem bé abans d'incorporar el següent.
  5. Escalfem el forn a 180 º C.
  6. Incorporem la farina, barregem. 
  7. Tirem la sal, una mica de res... molt poca cosa. Així potenciem el gust a xocolata.
  8. Afegim les nous.
  9. Aboquem la pasta en un motlle de Plum Cake de silicona pintat amb una mica de mantega i fiquem al forn de 45 a 50 minuts. 






Aquesta recepta es la "perdició" de la meva senyora...