Ingredients:
200 gr de xocolata fondant.
175 gr de mantega.
4 ous.
250 gr de farina de força.
1 sobre de llevat.
150 gr de sucre.
100 gr de nous pelades.
1 pessic de sal.
Procediment:
- Fonem la xocolata al bany maria.
- Barregem la mantega a punt de pomada (temprada) amb el sucre, fins que blanquegi.
- Afegim la xocolata fosa, pro sense estar calenta i barrejar bé.
- Afegim els ous un a un i barregem bé abans d'incorporar el següent.
- Escalfem el forn a 180 º C.
- Incorporem la farina, barregem.
- Tirem la sal, una mica de res... molt poca cosa. Així potenciem el gust a xocolata.
- Afegim les nous.
- Aboquem la pasta en un motlle de Plum Cake de silicona pintat amb una mica de mantega i fiquem al forn de 45 a 50 minuts.
Aquesta recepta es la "perdició" de la meva senyora...