translate

dissabte, 22 de desembre del 2012

96. Pollastre rostit amb licor d'anís i patates





Hola ... 
tenia el blog una mica deixat de la ma de deu ... 
Sorry!!
Pro he tingut molta, molta feina ... i quant no tens temps, no et pots dedicar a d'altres coses.
Hem comprometo a penjar receptes que tinc al rebost del bloc a punt d'editar ... gràcies i bones festes!!!

Continuo "megaliat"!!!
Corre, corre !!


Ingredients per a 8 persones:
2 pollastres tallat a octaus.
2 cebes.
2 branques de canyella.
1/2 got de anís.
Un polsim d'herbes de anís.
Un polsim de canyella.
600 ml d'oli d'oliva.
1/2Kg. de patata.
Sal i pebre.

Procediment:

  1. Esbaldim el pollastre i el deixem escórrer.
  2. Tallem les cebes per la meitat.
  3. Escalfem l'oli, tirem la sal  i pebre per sobre pollastre, repartim el pollastre per la cassola, a foc viu.
  4. Quan han passat cinc minuts i el pollastre és daurat, baixem el foc i hi afegim la ceba, canyella i les herbes d'anís.
  5. Afegim a la cassola el licor de anís i deixem evaporar.
  6. Tenim la cassola tapada una hora a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
  7. Pelem les patates i les tallem a daus, les fregim en una paella a part. Les retirem del foc i les sal pebrem.
  8. Afegim a la cassola les patates. Tenim deu minuts més de cocció.
  9. Servim.