translate

dimarts, 8 de gener del 2013

98. Plumcake de dos colors.


 
 
 
Ingredients:
 
200 gr de xocolata fondant.
175 gr de mantega.
4 ous.
250 gr de farina de força.
1 sobre de llevat.
150 gr de sucre.
1 pessic de sal.

 
 
Procediment:
 
Fonem la xocolata al bany maria.
Barregem la mantega a punt de pomada (temprada) amb el sucre, fins que blanquegi.
Afegim els ous un a un i barregem bé abans d'incorporar el següent.
Escalfem el forn a 180 º C.
Incorporem la farina, barregem.
Mesclem tots el ingredients, menys la xocolata.
Reservem la mitat de la preparacio per barrejarla amb la xocolata.
Aboquem la pasta en un motlle de Plum Cake de silicona pintat amb una mica de mantega
Afegim la xocolata fosa a la resta de la masa, pero sense estar calenta i barrejar bé.
Tirem la sal, una mica de res... molt poca cosa. Així potenciem el gust a xocolata.
Aboquem la pasta en el motlle i fiquem al forn de 45 a 50 minuts.