translate

divendres, 8 de juny de 2012

74. Arròs de costella i pebrot



Ingredients:

250 gr. de costella de porc.
50 gr. de pèsols. 
400 gr. d'arròs.
100 gr. de pebrot vermell.
1/2 ceba.
3 culleres de tomàquet rallat.
2 grans d'all.
Aigua
1/2 got de vi blanc.
Llimona per amanir.(Opcional)
Oli d'oliva
Sal.


Procediment:

  1. Salem i rostim amb oli els trossos de costella uns cinc minuts. Utilitzem un cassó.
  2. Tirem el vi i tenim el foc cinc minuts més.
  3. Tallem el pebrot i piquem la ceba.
  4. En una paella, enrossim la ceba i pebrot junt amb les costelles.
  5. Tirem el tomàquet, dos minuts
  6. Tirem l'arròs i pèsols donem unes voltes, afegim el brou o aigua.
  7. Rectifiquem de sal.
  8. Tenim uns vint minuts de cocció.