Ingredients per 4 persones:
300 gr. de bacallà dessalat.
200 gr. de arròs llarg.
2 cullerades de ceps deshidratats.
100 ml. de crema de llet.
40 ml. de llet sencera.Farina.
Oli.
1 cullerada de mantega.
sal.
Procediment:
300 gr. de bacallà dessalat.
200 gr. de arròs llarg.
2 cullerades de ceps deshidratats.
100 ml. de crema de llet.
40 ml. de llet sencera.Farina.
Oli.
1 cullerada de mantega.
sal.
Procediment:
- Enfarinem el bacallà i el fregim a la paella amb oli.
- Bullirem l'arròs amb la sal, l'escorrem i reservem.
- Hidratem els ceps amb la llet.
- Preparem la salsa tallant els ceps a trossos petits, escalfem la mantega amb els ceps i posem a reduir la crema de llet.
- Posem una cullerada de arròs blanc bullit a la base del plat.
- Servim el bacallà.
- Coronem amb la salsa de ceps.
ceps deshidratats |