translate

dimecres, 25 d’abril de 2012

55. Bacallà amb crema de ceps sobre llit d'arròs

Ingredients per 4 persones:


300 gr. de bacallà dessalat.
200 gr. de arròs llarg.
2 cullerades de ceps deshidratats.
100 ml. de crema de llet.

40 ml. de llet sencera.Farina.
Oli.

1 cullerada de mantega.
sal.


Procediment:


  1. Enfarinem el bacallà i el fregim a la paella amb oli.
  2. Bullirem l'arròs amb la sal, l'escorrem i reservem.
  3. Hidratem els ceps amb la llet.
  4. Preparem la salsa tallant els ceps a trossos petits, escalfem la mantega amb els ceps i posem a reduir la crema de llet.
  5. Posem una cullerada de arròs blanc bullit a la base del plat.
  6. Servim el bacallà.
  7. Coronem amb la salsa de ceps.


ceps deshidratats