translate

dimecres, 2 de maig de 2012

57. Mandonguilles


  • Ingredients per 4 persones:


  • 200 g  Carn de vedella picada
  • 200 g  Carn de porc picada
  • 1 Ou
  • 1/2 ceba
  • 1 pot de tomàquet pera sencers
  • Pa rallat amb all i julivert
  • 100 g de pèsols en conserva
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
   Procediment:
  1. Fem les mandonguilles amb les carns, l'ou, el pa ratllat, la sal i el pebre.
  2. Enfarinem i fregim les mandonguilles. 
  3. Per fer la salsa de tomàquet, ratllem la ceba i la fem cinc minuts amb oli.
  4. En una cassola amb oli sofregiu els tomàquets trossejats i deixe-los coure a foc lent fins que formin una salsa.Saleu-la al final.
  5. Afegiu salsa de tomàquet a les mandonguilles, mulleu-ho amb una mica d’aigua i deixeu-ho coure una estona tot junt. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  6. Els pèsols afegir al final i deixar cinc minuts tot junt a foc lent.