- Ingredients per 4 persones:
- 200 g Carn de vedella picada
- 200 g Carn de porc picada
- 1 Ou
- 1/2 ceba
- 1 pot de tomàquet pera sencers
- Pa rallat amb all i julivert
- 100 g de pèsols en conserva
- Farina
- Sal
- Pebre
- Oli
- Aigua
Procediment:
- Fem les mandonguilles amb les carns, l'ou, el pa ratllat, la sal i el pebre.
- Enfarinem i fregim les mandonguilles.
- Per fer la salsa de tomàquet, ratllem la ceba i la fem cinc minuts amb oli.
- En una cassola amb oli sofregiu els tomàquets trossejats i deixe-los coure a foc lent fins que formin una salsa.Saleu-la al final.
- Afegiu salsa de tomàquet a les mandonguilles, mulleu-ho amb una mica d’aigua i deixeu-ho coure una estona tot junt. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
- Els pèsols afegir al final i deixar cinc minuts tot junt a foc lent.