El pastís de galeta i xocolata es fa a base de superposar diverses capes de galeta, de xocolata desfeta i de flam.
Primer de tot ens caldrà una safata amb parets altes ( les que es fan servir pel forn).
|
Ingredients:
1/2 paquet de galetes rectangulars.
Un sobre de "flam Potax".
180 g de xocolata a la taça en pols.
1 litre i mig de llet.
8 cullerades de sucre.
80 ml de moscatell.
Per decorar.
Nata muntada.
Fruits del bosc.
Coulis de maduixa.
Caramel líquid.
Procediment:
- La primera capa es fa amb galetes, cobrint tota la base de la safata.
- A continuació afegim una capa de moscatell que haurem bullit prèviament i el deixem refredar.
- A sobre una capa de crema catalana o flam que tindrem feta com diu el fabricant.
- A continuació afegim una altra capa de galeta.
- A continuació afegim una capa de moscatell
- Per sobre hi posem una capa de xocolata desfeta que tindrem a punt (no gaire gruixuda).
- A continuació afegim una altra capa de galeta.
- A sobre una capa de crema catalana o flam.
- Després una altra capa de galeta.
- Una capa de xocolata.
- i podem continuar si el motlle o permet.
- Galeta.
- Crema catalana o flam.
- Galeta.
- I acabem amb una capa de xocolata.
Les galetes més adequades són aquelles amb forma rectangular i la xocolata ha de ser espessa, perquè ens interessa que un cop freda quedi una mica sòlida. |