400/500gr. de bacallà ( 4 talls)
1/2 got oli d’oliva.
1 ceba
1 polsim de pebre vermell dolç.
1/2 got de vi blanc.
3 grans d’all.
1/2 got oli d’oliva.
1 ceba
1 polsim de pebre vermell dolç.
1/2 got de vi blanc.
3 grans d’all.
4 tomàquets madurs.
1/2 cullerada de sucre.
1/2 cullerada de sucre.
Sal.
Pebre.
2 culleres de farina Blanca.
2 culleres de farina de galeta.
2 culleres de farina Blanca.
2 culleres de farina de galeta.
Procediment:
- Posem en remull el bacallà tot un dia, canviant l’aigua 2 o 3 vegades.
- Assequem i enfarinen. Es fregeix amb l’oli ben calent fins que quedi daurat, els repartim en una plata per anar al forn.
- Tallem la ceba a julianes i les passem per la paella on hem fet el bacallà.
- A continuació piquem el tomàquet i piquem els alls. Fent servir el mateix oli, sofregim els alls i hi afegim el pebre dolç. Afegim el tomàquet. Ho deixem sofregir a foc lent afegint-hi sal, pebre i sucre.
- Quan el sofregit estigui hi afegim el vi blanc i el deixem reduir.
- Tirem el sofregit per sobre dels trossos de bacallà, repartim per sobre el pa rallat barrejat amb la picada d'all i julivert.
- Ho posem a gratinar durant uns 8 minuts al forn.