translate

divendres, 18 de maig de 2012

65. Bacallà amb alls tendres i gírgoles


Ingredients per 4 persones:


300 gr. de bacallà dessalat.
100 gr. de gírgoles.
4 alls tendres.
100 ml. de crema de llet.

40 ml. de llet sencera.

Farina.
Oli.

1 cullerada de mantega.

sal.


Per al pure

200 gr.Patata. 
50 ml. de llet.
10 gr. de mantega.
Sal.


Procediment:

  1. Bullim la patata pelada i tallada a daus, salem i reservem.
  2. Preparem el puré de patates amb la llet i la mantega, passem per un passapurés
  3. Enfarinem el bacallà i el fregim a la paella amb oli.
  4. Preparem la salsa tallant els alls tendres a trossos petits, reservem la part verda per decorar.
  5. Escalfem la mantega amb les gírgoles, salem, alls tendres, saltem i posem a reduir la llet 2 minuts i triturem. Reservem unes gírgoles per decorar.
  6. Afegim la crema de llet, a la salsa que hem triturat i tornem a passar per la paella fins reduir.
  7. Servim el bacallà.
  8. Coronem amb la salsa d'alls tendres, el pure i els bolets amb una mica d'all tendre picat per sobre.

6 comentaris:

  1. Mira que fàcil, i boníssim! El bacallà amb bolets sempre està boníssim... i amb allet lliga fantàsticament bé! Com sempre, una recepta molt útli!

    ResponElimina
  2. Mira que és bò el bacallà cuinat de qualsevol manera, oi??
    Aquesta recepta no la sabia, així que em la guardo al calaix.
    Per cert, l'iglú de patates d'abans m'ha deixat al·lucinada... boníssim!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. A casa ens agrade molt el bacallá, una recepta molt bona!!
    Uns petons!!

    ResponElimina
  4. Una recepta boníssima, jo també me l'apunto!

    ResponElimina
  5. quina pinta!! un mar i muntanya dels que mai fallen!!! petons

    ResponElimina
  6. Que bo! mira que yo no soy mucho de pescado pero cuando os veo hacer paltos así me apetece mogollón comer pescadito rico rico y con fundamento!!!

    Besosssssssssssssss

    ResponElimina