translate

dilluns, 4 de juny del 2012

71. Amanida de tomàquet i bonítol




El problema es el TOMÀQUET!!!
Aquest estava terriblement gustos, per aquest motiu, li faig aquest petit homenatge...

Aquesta amanida és un clàssic d'estiu que no falta a casa meva tot sovint per sopar, si tenim  anxoves també les afegirem a l'amanida de tomàquet

El bonítol es de vegades una mica ressec i la meva senyora prefereix una molt bona conserva de tonyina.


Amb el pate d'olives accentuem el contrast amb el tomàquet, jo trobo aquesta recepta super refrescant, després podriem seguir sopant amb uns calamars a la romana o un peixet fregit, una cervesa "megafresqueta"... no?




Ingredients:


1 cullerada de Pate d'olives negres.
Olives verdes.
Tomàquet verd.
1 llauna de bonítol o tonyina.
1/2 ceba de figueres.
Oli i sal.


Procediment:

  1. Esbaldim el tomàquet
  2. Tallem el tomàquet i la ceba repartim en un plat, acabem de servir la resta d'ingredients.