translate

dilluns, 3 de setembre del 2012

85. Butter Cookies


Ingredients:
150 g de mantega
150 g de sucre
50 ml de llet
1 ou
325 g de farina de blat
1/2 culleradeta de sal 
Sucre glass

Procediment:


  1. Barregem la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema.
  2. Afegim l'ou i barregem bé. Incorporem la farina amb la sal (tamisat). Barregem fins que s'ajuntin els ingredients i afegim la llet a poc a poc. Emboliquem la massa en film i deixem reposar 30 minuts a la nevera.
  3. Estirem la massa sobre la taula de treball empolvorada amb sucre glass.
  4. Posem al forn a 180 º C durant 12 minuts o fins que comencin a estar daurades (daurat molt clar).

Claus de l'elaboració:

1. Utilitzar els ingredients a temperatura ambient. La mantega, l'ou i la llet. Si treballem la mantega per posar-la en pomada de res servira que després afegim l'ou o la llet freds
2. Deixar reposar en fred la massa uns 30 minuts mínim. La treballarem després molt millor, d'una banda hi haurà agafat més cos i de l'altra s'haurà endurit amb el fred.
3. Depèn de la quantitat de gluten de la farina caldrà afegir menys o més llet. Pel que el millor serà que la afegim de mica en mica.
4. En treure les galetes del forn deixar refredar minuts sobre la placa. Després les passem a una reixeta perquè s'acabin de refredar. Si les agafem només treure-les del forn es trencaran.
5 Menjar amb un got de llet, cafè, te o similar.

Recepta extreta del bloc, el monstruo de las galletas, segur que el coneixeu, si no heu sentit anomenar cal fer una visita, és molt recomanable.

Recepta preparada amb l'ajuda de dues cuineres.