translate

dimarts, 28 de maig de 2013

104.Pasta de full amb crema




la meva senyora es mes bona pastissera que cuinera.... i ella sola a "perpetrat" aquesta meravella de recepta:
Situem-nos.
Era una tarda de diumenge...avorrida... per casa... ella que pensa ...
-
Ara hem menjaria pasta de full amb crema!!! Ella entra a la cuina i desapareix una estona ...

Tota la "famili" contenta!!!


Ingredients 4 persones.

1 sobre de pasta de full preparada.
500 g Llet 
4 Rovells 
100 g Sucre 
40 g Farina de blat de moro 
1 Pell de llimona

decorem amb 
aigua, sucre,pinyons, poma i canyella per decorar.


 
Procediment:
  1. Aboquem tots els ingredients en un caço que posarem al foc, començant per la llet, i la pell de llimona, acabem de afegir la resta d'ingredients. Remenem per que no s'enganxi, vuit minuts.
  2. Comprova que la crema s'hagi espessit, si no és així, continuem un parell de minuts mes.
  3. La deixem reposar i espesseix el doble.
  4. Posem el forn a escalfar a dalt i baix a 160 graus
  5. Estirem la pasta de full i donem les formes que desitgem, decorem al gust.
  6. Si fem massa tancada amb farcit al mig, mullarem les puntes de la massa, tapem i pressionarem  les puntes de la massa amb una forquilla per segellar.
  7. Amb una cullera de sucre i aigua envernissem la pasta de full i la posem al forn 15 o 20 minuts.