translate

dilluns, 5 de març de 2012

33. Lasanya de carn picada picant amb gratinat de mozzarella


Ingredients 6 persones:  

250 gr. de carn picada (meitat de porc i l'altra meitat vedella).
Mitja ceba.
Alfàbrega.
Pot petit de tomàquet triturat.
Oli, 60 ml.
250 ml. de llet.
50g de mantega.
50g de farina.
Sal.
"Caiena".
Sucre (una cullereta de cafè).
Vinagre (una cullereta de cafè).
24 Plaques de caneló 4 unitats per safata individual, (jo recomano les que no cal bullir).
1 bola de formatge mozzarella fresca.



Procediment:

  1. Piquem la ceba, la rostim amb l'oli uns vuit minuts, tirem la carn a la paella, vuit minuts més. Afegim la resta d'ingredients del sofregit (tomàquet, caiena, alfàbrega) procés de uns deu minuts més. 
  2. Posem les plaques en remull segons indica el fabricant 
  3. Preparem la beixamel: Posem a fondre la mantega en un cassó al foc, afegim la farina i la deixem daurar uns segons sense deixar de remenar, afegim la sal, la llet i remenen fins que quedi la salsa pressa. 
  4. Disposem les terrisses individuals, fem un filet d'oli a la base, col · loquem una placa de caneló, una cullerada de carn picada i repetim el procés fins a tres vegades. 
  5. Tirem la beixamel per sobre i tallem la mozzarella.la a rodanxes fines i les repartim per sobre per poder gratinar uns minuts.