translate

divendres, 22 de juny del 2012

78. Arròs al wok amb vedella




























Ingredients 4 persones:

400 gr.arròs llarg.
1 pastanaga
75gr. de pesòls cuits.
150gr. de fricandó de vedella.
2 ous.
Oli de gira-sol.
1 cullera de salsa de Soja.
1 cullera petita de brou de carn concentrat.
Sal.

Procediment:


  1. ESBALDIM L'ARRÒS SOTA L'AIXETA. (És clau seguir aquest primer pas!)
  2. Netegem i tallem ben petita la pastanaga, millor estil juliana. 
  3. Bullim l'arròs amb sal quinze minuts.
  4. Escorrem l'arròs i esbaldim amb aigua lleugerament.
  5. Al wok i tirem l'oli a foc viu, saltem verdures, la carn salada i tirem l'ou batut, Remenem.
  6. Tirem l'arròs al wok, la salsa de carn i la salsa de soja. 1 minut.
  7. Servim.