translate

dijous, 10 de gener de 2013

99. Cassola de macarrons mariners

 


Al congelador acostumo a tenir ingredients per fer un arròs o fideuà... Mai se sap.
L'altre dia no tenia ganes ni temps de fer un sofregit llarg, com acostumo fer amb l'arròs o fideuà, però sí que tenia ganes de pasta i de gambetes, una mica sucós... Que fés passar el fred...jeje quina salivera em ve ara que escric aquesta intro. Jo vaig utilitzar els musclos i gambes congelades, la resta eren ingredients frescos. Que vagi de gust.


INGREDIENTS 2 persones:

120grs. macarrons grans
1/2 pebrot vermell
1/2 ceba
8 gambes pelades
8 cloïsses
6 musclos
1/2 pot de tomàquet ratllat
30ml. d'oli d'oliva
Una mica de julivert fresc
Sal

Procediment:


  1. Bullim els macarrons amb aigua i sal. (Segons indicacions del fabricant.)
  2. Tallem la ceba gruixuda i el pebrot a daus irregulars.
  3. Posem l' oli a la cassoleta i a foc viu. Hi tirem la ceba i pebrot, dos minuts.
  4. Tirem les cloïsses, gambes, musclos i ho tenim cinc minuts a foc baix.
  5. Afegim a la cassola el tomàquet, colem la pasta deixant una mica de suc i aboquem a la cassola dos minuts.
  6. Piquem julivert per decorar.