translate

dimarts, 28 de febrer de 2012

32. Pollastre amb suc i rovellons



Ingredients per a 4 persones:
1 pollastre tallat a octaus.
1 ceba.
2 fulles de llorer.
Herbes de provença.
4 grans d'all.
300 ml d'oli d'oliva.
125 ml de vi blanc.
1 cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en conserva.
Sal i pebre.

Procediment:
 
  1. Esbaldim el pollastre i el deixem escórrer.
  2. Tallem la ceba per la meitat.
  3. Escalfem l'oli, tirem la sal  i pebre per sobre pollastre, repartim el pollastre per la cassola, a foc viu.
  4. Quan han passat cinc minuts i el pollastre és daurat, baixem el foc i hi afegim la ceba, el llorer, l'all i la resta d'herbes.
  5. Afegim a la cassola el vi i el tomàquet.
  6. Tenim la cassola tapada uns trenta minuts a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
  7. Afegim a la cassola els rovellons i la farina. Tenim uns quinze minuts més de cocció.
  8. Servim.
  9. Podem acompanyar amb un puré de patates o un flam de arros blanc.