Ingredients per a 4 persones:
1 pollastre tallat a octaus.
1 ceba.
2 fulles de llorer.
Herbes de provença.
4 grans d'all.
300 ml d'oli d'oliva.
125 ml de vi blanc.
1 cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en conserva.
1 cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en conserva.
Sal i pebre.
Procediment:
- Esbaldim el pollastre i el deixem escórrer.
- Tallem la ceba per la meitat.
- Escalfem l'oli, tirem la sal i pebre per sobre pollastre, repartim el pollastre per la cassola, a foc viu.
- Quan han passat cinc minuts i el pollastre és daurat, baixem el foc i hi afegim la ceba, el llorer, l'all i la resta d'herbes.
- Afegim a la cassola el vi i el tomàquet.
- Tenim la cassola tapada uns trenta minuts a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
- Afegim a la cassola els rovellons i la farina. Tenim uns quinze minuts més de cocció.
- Servim.
- Podem acompanyar amb un puré de patates o un flam de arros blanc.