translate

diumenge, 17 de febrer de 2013

100. Mousse de maduixes

Fa dies que arribo tard a casa després de la feina i parlant amb la meva dona surt tot sovint lo oblidat que tinc el blog...
Sònia que no tinc temps!!-contesto jo.

Doncs mira per on l'altre dia entro per la porta i em sorprenen amb aquest postre tan deliciós!!
La meva dona i les meves filles vàren preparar aquest vassets de mousse per a que també me'ls pugui emportar a la feina.
I si t'agrada el penges al bloc, no?

Bona pensada!! 

Gràcies cuineres.

Ingredients:

250 g de maduixes.
300 g de nata líquida per muntar.
150 g de sucre.
3 ous frescos.
5 fulls de gelatina.

Procediment:


  1. Posem en remull les fulles de gelatina en aigua freda.
  2. Posem els ous i el sucre en un cassó al foc, emulsionant sense que arrenqui el bull.
  3. Traspassem la mescla a un bol.
  4. Escorrem bé les fulles de gelatina i les afegim al bol on tenim el sucre i els ous emulsionats. Guardem a la nevera.
  5. Muntem la nata en un recipient net i molt fred.
  6. Netegem amb aigua les maduixes, treiem les fulles verdes i les triturem.
  7. Barregem les tres preparacions: maduixes triturade, nata muntada i la emulsió d'ous, sucre i gelatina.
  8. Omplim els vassets i els deixem a la nevera un mínim de dues hores.