translate

dijous, 12 d’abril del 2012

Raices y Patas

Tenim una seguidora del blog "Papámba" que té un bloc extraordinari!http://raicesypatas.blogspot.com.es/2011/10/i-que.html


CUINA I REFLEXIÓ O REFLEXIÓ I CUINA.

Faig m'enció especial, perquè fa molt poc que l'he descobert i des del primer moment que estic enganxat ...

Amb títols d'entrada com aquest:

 Me hago acordar a alguien pero no se a quién.

 Me tengo Harta.
 ¿Por qué nunca Gano el Euromillón?
 Vendo voz interna en buen estado.
 Apple y qué?

 
i moltes més ... És un blog per agafar-lo amb temps o en diverses fases dosificades ... i "asavorir" les reflexions de Papámba.


Que no s'enfadin la resta de cuiners i cuineres, es que aquet blog és diferent ...
Bloggers, gràcies per seguir el meu blog i moltes gràcies per inspirar aquet "humil cuiner" amb aquests plats extraordinaris!

Visiteu el blog de  Papámba, la visita del blog és molt recomanable ...

Premi TU ESTILO



Tornem a tenir premi.

Premi TU ESTILO

Gracies Meritxell.
http://enlacocinademeritxell.blogspot.com.es/


El premi te la condició que he de explicar set coses de mi...

Doncs fem set cèntims de mi:
  1. M'agrada cuinar i menjar el que cuino.
  2. Escolto tot tipus de musica i miro tot tipus de pel · lícules.
  3. M'agrada fer manualitats, escultures, collages, pintura, amb les dues joies de la casa, les meves filles de 6 i 3 anys.
  4. M'agrada "escapar" amb la meva dona allà on ens porti el avio "lowcost" PIM-PAM i corre corre per la pista ... jeje
  5. M'agrada agafar la bicicleta BTT i enfangar-me fins a les orelles per la muntanya, estil porc senglar.
  6. M'agrada recuperar de l'esforç amb un bon esmorzar.
  7. I per últim i això és un consell, molt recomanable, no mireu la TV i sereu feliços!!

49. Vedella amb suc i rovellons

Ingredients :

(10 o 12 racions/persones):
2 kg de rodó de vedella.
1 ceba.
2 fulles de llorer.
Herbes de Provença.
4 grans d'all.
300 ml d'oli d'oliva.
125 ml de vi blanc.
1 cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en conserva.
Sal i pebre.
Procediment:
  1. Rostim la vedella sense salar per totes les bandes en una cassola amb un got d'oli, més o menys. Aquest procés dura uns trenta minuts.
  2. Trèiem el rodo i deixem reposar, per poder filetejar.
  3. En la mateixa cassola hi rostim la ceba i anem remenant afegint tres cullerades d'aigua per desglaçar el fons de la cassola. Remenem uns deu o quinze minuts.
  4. Afegim a la cassola el vi i el tomàquet.
  5. Tenim la cassola tapada uns vint minuts a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
  6. Deixem reposar la carn una hora i mitja la filetegem i repartim a la cassola.
  7. Afegim a la cassola els rovellons i la farina. Tenim uns quinze minuts més de cocció.
  8. Servim.