Tenim una seguidora del blog "Papámba" que té un bloc extraordinari!http://raicesypatas.blogspot.com.es/2011/10/i-que.html
CUINA I REFLEXIÓ O REFLEXIÓ I CUINA.
Faig m'enció especial, perquè fa molt poc que l'he descobert i des del primer moment que estic enganxat ...
Amb títols d'entrada com aquest:
Me hago acordar a alguien pero no se a quién.
Me tengo Harta.
¿Por qué nunca Gano el Euromillón?
Vendo voz interna en buen estado.
Apple y qué?
i moltes més ... És un blog per agafar-lo amb temps o en diverses fases dosificades ... i "asavorir" les reflexions de Papámba.
Que no s'enfadin la resta de cuiners i cuineres, es que aquet blog és diferent ...Bloggers, gràcies per seguir el meu blog i moltes gràcies per inspirar aquet "humil cuiner" amb aquests plats extraordinaris!
Visiteu el blog de Papámba, la visita del blog és molt recomanable ...
translate
dijous, 12 d’abril del 2012
Premi TU ESTILO
Tornem a tenir premi.
Premi TU ESTILO

Gracies Meritxell.
http://enlacocinademeritxell.blogspot.com.es/
El premi te la condició que he de explicar set coses de mi...
Doncs fem set cèntims de mi:
- M'agrada cuinar i menjar el que cuino.
- Escolto tot tipus de musica i miro tot tipus de pel · lícules.
- M'agrada fer manualitats, escultures, collages, pintura, amb les dues joies de la casa, les meves filles de 6 i 3 anys.
- M'agrada "escapar" amb la meva dona allà on ens porti el avio "lowcost" PIM-PAM i corre corre per la pista ... jeje
- M'agrada agafar la bicicleta BTT i enfangar-me fins a les orelles per la muntanya, estil porc senglar.
- M'agrada recuperar de l'esforç amb un bon esmorzar.
- I per últim i això és un consell, molt recomanable, no mireu la TV i sereu feliços!!
49. Vedella amb suc i rovellons
Ingredients :
(10 o 12 racions/persones):
2 kg de rodó de vedella.
1 ceba.
Herbes de Provença.
4 grans d'all.
300 ml d'oli d'oliva.
125 ml de vi blanc.
1
cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en
conserva.
Procediment:
- Rostim la vedella sense salar per totes les bandes en una cassola amb un got d'oli, més o menys. Aquest procés dura uns trenta minuts.
- Trèiem el rodo i deixem reposar, per poder filetejar.
- En la mateixa cassola hi rostim la ceba i anem remenant afegint tres cullerades d'aigua per desglaçar el fons de la cassola. Remenem uns deu o quinze minuts.
- Afegim a la cassola el vi i el tomàquet.
- Tenim la cassola tapada uns vint minuts a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
- Deixem reposar la carn una hora i mitja la filetegem i repartim a la cassola.
- Afegim a la cassola els rovellons i la farina. Tenim uns quinze minuts més de cocció.
- Servim.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)