translate

dimecres, 21 de desembre de 2011

8. Macarrons de carn picada

Ingredients 6 persones:

250 gr de carn picada (meitat de porc i l'altre meitat vedella).
Mitja ceba.
Alfàbrega.
Pot petit de tomàquet triturat.
Oli, 60 ml.
Sal.
Sucre (una culleradeta de cafè).
Vinagre (una culleradeta de cafè).
Macarrons, 350 gr en sec i que siguin ratllats. (I d'aquella marca de capsa blava italiana doncs per a mi millor.)
Formatge parmesà ratllat (opcional.)



Fàcil, fàcil, fàcil.

I amb robot més.



Procediment:

1. Piquem la ceba, la rostim amb l'oli uns vuit minuts, si tenim robot es cuida de remenar tot solet (es molt apanyat), si no, ho fem nosaltres. Tirem la carn a la paella o robot, vuit minuts més. Afegim tota la resta d'ingredients del sofregit.

2. Es couen els macarrons a part, segons el fabricant de vuit a deu minuts. Passem pel colador...
barregem amb els altres ingredients dos minuts, donem voltetes a la paella o cassola i servim.

Les meves filles no tenen temps de bufar... es cremen sempre amb els macarrons.
Formatge! Formatge! Posa formatge!

Bon profit!

Amb aquesta recepta no hem descobert la clara d'ou... Però és que n'hi han que no saben fer ni uns macarrons...