translate

dilluns, 16 d’abril de 2012

50. Cous cous de pollastre amb verdures


















Ingredients:
200 gr pit de pollastre
2 gots de cous cous
1 pastanaga
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 albergínia

1 ceba
2 gots de brou de verdures o aigua
Curry
Oli

Sal

Procediment:
  1. En una paella es posa a escalfar l'oli i s'afegeixen les verdures tallades a daus i ho tenim uns cinc minuts.
  2. Es posen a bullir dos gots de caldo.
  3. S'afegeix el pollastre, salat i a tires dins la paella de les verdures amb mig got de caldo, tapem i deixem quatre minuts.
  4. Posem el  Cous Cous en un bol i tiren el caldo bullint poc a poc ,deixem absorbint el caldo.
  5. Ho tapem i ho deixem almenys cinc minuts
  6. Tirem el Curry a la paella
  7. Afegim el Cous Cous i barregem o servim a part.