Ingredients:
150g de xocolata negra
100g de sucre
100g de farina
100g de mantega
3 ous
1 sobre de llevat en pols
Confitura de fruits vermells o maduixa
Cobertura:
100g de xocolata negra
70g de mantega
Fruits vermells
1 fulla gelatina
Procediment:
- Fondre la xocolata trossejada amb la mantega.
- Batre els rovells amb el sucre fins que estiguin cremosos
- Afegir la xocolata fosa i la farina tamisada amb el llevat i incorporar les clares muntades a punt de neu.
- Abocar en un motlle rodó d'uns 18-22 cm, prèviament engreixat i coure a forn mig (180 º C), durant 40/55 minuts, aproximada ment. Deixar-ho refredar.
- Tallem per la meitat i donem la volta al pa de pessic perquè quedi la part recta del tall dalt.
- Farcim amb la confitura i tapem amb el pa de pessic.
- Cobertura: Escalfar a foc molt lent o bany maria, la xocolata trossejada i la mantega. Barrejar bé fins obtenir una crema homogènia.
- Posem el pastís en una reixeta amb un plat sota per recollir el sobrant de xocolata.
- Cobrir el pa de pessic i deixar-lo a la nevera fins que la cobertura s'hagi endurit.
- Preparem la gelatina segons el fabricant, deixem reposar i submergim el fruits i els escorrem, decorem el pastís.