translate

dimecres, 9 de maig de 2012

61. Panna cotta de iogurt


Tinc un bloc amic, que segueixo, i que l'edita la "Mafalda" .. jeje

Aquest blog es diu ... http://acabatdefer.blogspot.com.es/ i diu la nostra "Mafalda" del Vallès, que la cuina és llibertat d'expressió, és imaginar, gaudir i provar. 

Jo vull afeguir que la cuina són èxits i desastresd'aquests últims sempre hem d'aprendre ...

Ens ha presentat aquesta recepta, que jo crec que és espectacular!
Jo hi he incorporat una petita variant en la presentació, mesures i acabat de les postres, espero que us agradi ...


Ingredients: (4 unitats)


- 2 iogurt natural de bona qualitat (important)
- 400 ml de llet sencera
- 150 gr de sucre
- 4 fulles de gelatina
- 10 maduixes per guarnir i sucre

Procediment:

  1. Posem les fulles de gelatina dins un bol en aigua perquè s'hidratin.
  2. En un cassó escalfem el iogurt amb el sucre i la llet. Un cop quedi tot ben barrejat hi incorporem les fulles de gelatina i deixem que es desfaci.
  3. Aboquem la nostra panna cotta dins dels gots i deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores.
  4. Un cop hagi passat una bona estona acabem amb un parell de cullerades de melmelada de maduixes pel damunt la panna cotta de iogurt i conservem a la nevera fins el moment de servir.
  5. És important deixar que qualli a la nevera un mínim de 6 hores, així que prepareu-lo amb antel·lació.
  6. Tallem unes 4 maduixes en ventall per coronar la panna cotta.
  7. Triturem les maduixes restants amb tres culleres de sucre i servim.