translate

diumenge, 5 de febrer de 2012

25. Botifarres de porc amb llagostins i flamejat de xerès



Ingredients:
 
1 kg de botifarra de porc.
12 llagostins.
200 ml d'oli d'oliva.
1 ceba gran.
70 ml de xerès.
100 ml de vi blanc.
All.
Julivert.





Procediment:
  1. Tallem les botifarres en trossos de 10 centímetres i les sofregim fins daurar una miqueta. 
  2. Reservem les botifarres en un plat a part.
  3. Piquem la ceba i la sofregim en el mateix oli de les botifarres uns tres minuts.
  4. Tirem els llagostins amb la ceba un minut.  
  5. Piquem all i julivert al gust del cuiner i ho afegim al sofregit.
  6. Tirem el vi blanc, afegim les botifarres al sofregit uns deu minuts de cocció perquè redueixi el vi, tirem el xerès i flamegem. Tenim la recepta a punt
Atenció! Parem la campana extractora per flamejar.