translate

dimecres, 22 de febrer de 2012

30. Crema de verdures amb saltat d'albergínia

Ingredients per a 6-8 persones:

4 Carbassons
400 g de bledes.
2 porro.
2 ceba.
2 branques d'api
500 ml aigua per coure.
2 colleres d'oli d'oliva.
2 formatgets en porcions.
125ml de llet.
uns daus d'albergínia.

Procediment:

  1. Tallem la ceba i el porro i la rostim dins la cassola uns minuts amb l'oli.
  2. Pelem el carbassons i esbaldim la verdura.
  3. Afegim la verdura a l'olla amb l'aigua i o tenim 20 minuts bullint amb l'olla tapada.
  4. Afegim la llet i els formatgets.
  5. Triturem fins quedar ben fi i colem si no volem trobar fils d'api.
  6. Amb una paella amb l'oli calent saltem l'albergínia.
  7. Servim la crema amb el saltat d'albergínia al damunt.