translate

dimecres, 11 de gener del 2012

16. Puding de poma amb panses

Ingredients:

Tres tasses de pa.
Tres galetes Maria.
500 ml de llet.
2 ous.
7 cullerades soperes de sucre.
1 poma.
20 panses seques.
Caramel líquid.
Procediment:

1. Posem en remull el pa i les galetes amb la llet.
2. Afegim les panses al bol de llet.
3. Escalfem el forn a 180º.
4. Pelem la poma i la tallem a daus irregulars molt fins.
5. Desfem amb l'ajuda d'una forquilla la barreja que tenim estovant.
6. Batem els ous i ho posem al bol junt amb tota la resta d'ingredients.
7. Caramelitzem la base d'un motlle i tirem la barreja, tot seguit el posem al forn al bany maria. 
8. El tenim1 hora de forn, punxem si és llest, deixem refredar per desmotllar i servir.