translate

dimecres, 13 de juny de 2012

76. Mitjana de vedella amb crema de formatge blau




Ingredients 1 ració:

Mitjana de vedella d'uns 150gr. 
1 nou de mantega. 
75ml. de crema de llet. 
1 nou de formatge blau. 
Una patata per la guarnició. 
Oli d'oliva. 
Pebre negre.
Sal.

Procediment: 

  1. En una planxa plana elèctrica o grill, tirem un raig d'oli i tallem les patates i les courem a potència mitjana. Reservem i sal pebrem.
  2. Amb la mateixa planxa passem una espàtula per treure les restes de la cocció de les patates i tirem un raig d'olidisposem la mitjana sense sal. 
  3. Deixem al gust de cocció, jo la tinc un minut .. tiro sal i giro, la tinc un minut més i torno a salar. En una paella a part desfem la mantega i el formatge blau, i de seguida tirem la crema fins a reduir, rectifiquem de sal i servim.