translate

divendres, 27 d’abril de 2012

56. ceba caramelitzada


Ingredients:

300 gr. de ceba de figueres.
150 gr. sucre
50 ml. Oli
100 ml. de vi blanc
100ml. d'aigua.

Procediment:

  1. Tallem la ceba a juliana
  2. Posem a calentar l'oli i el sucre amb la ceba dos minuts
  3. Tirem la resta d'ingredients a la cassoleta i ho tenim una hora vigilant,  fins a reduir.


13 comentaris:

  1. Sempre en tinc una mica a la nevera perquè et pot solucionar un munt de plats salats! Bona proposta, Jordi. Bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. que buena que es la cebolla caramelizada
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Hola, ante todo quería darte las gracias por hacerte seguidor de mi blog http://explorandoenmicocina.blogspot.com , me quedaré por aquí echando un vistazo y cuenta con una nueva seguidora más. Por cierto la cebolla caramelizada me encanta con una buena tosta con queso de cabra. Un besote.

    ResponElimina
  4. Me encanta la cebolla caramelizada, yo la utilizo mucho para recetas de carne!! Esta te ha quedado de lujo!!
    Ah, hoy he pasado por un blogg que tengo, y no utilizo y te he encontrado de seguidora...junto con 21 personas más... te mando el enlace del que sí utilizo, por si quieres echarle un vistazo!!
    Un besete!!
    http://nechy-siquierespuedes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Una bona proposta. Sempre ens pot treure de qualsevol imprevist...
    Nani

    ResponElimina
  6. Jordi una proposta excelente,una idea genial per tenir sempre a la despensa,m'encanta.
    Bon cap de setmana i petons.

    ResponElimina
  7. Me gusta la cebolla caramelizada y ésta te ha quedado del 10. Felicidades.
    Saludos.

    ResponElimina
  8. Bonissima!! m'encanta, no en faig mai per mandra!! aiixx petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  9. Deliciosa, aún no la he preparado, pero falta poco... Ya me he visto todo el blog, maravillo y unas recetas riquísimas. Me quedo como seguidora para no perderme ninguna.

    Nieves.

    ResponElimina
  10. que bona la ceba caramelitzada i quant de profit en podem treure!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Que pintaza, hummmmmm que rica debe de estar. Besos.

    ResponElimina
  12. M'encanta la ceba caramelitzada i fins ara no li posava vi blanc. M'ho apunto. Petonets!

    ResponElimina