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divendres, 27 d’abril del 2012

56. ceba caramelitzada


Ingredients:

300 gr. de ceba de figueres.
150 gr. sucre
50 ml. Oli
100 ml. de vi blanc
100ml. d'aigua.

Procediment:

  1. Tallem la ceba a juliana
  2. Posem a calentar l'oli i el sucre amb la ceba dos minuts
  3. Tirem la resta d'ingredients a la cassoleta i ho tenim una hora vigilant,  fins a reduir.


13 comentaris:

  1. Sempre en tinc una mica a la nevera perquè et pot solucionar un munt de plats salats! Bona proposta, Jordi. Bon cap de setmana

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  2. que buena que es la cebolla caramelizada
    bon cap de setmana

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  3. Hola, ante todo quería darte las gracias por hacerte seguidor de mi blog http://explorandoenmicocina.blogspot.com , me quedaré por aquí echando un vistazo y cuenta con una nueva seguidora más. Por cierto la cebolla caramelizada me encanta con una buena tosta con queso de cabra. Un besote.

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  4. Me encanta la cebolla caramelizada, yo la utilizo mucho para recetas de carne!! Esta te ha quedado de lujo!!
    Ah, hoy he pasado por un blogg que tengo, y no utilizo y te he encontrado de seguidora...junto con 21 personas más... te mando el enlace del que sí utilizo, por si quieres echarle un vistazo!!
    Un besete!!
    http://nechy-siquierespuedes.blogspot.com.es/

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  5. Una bona proposta. Sempre ens pot treure de qualsevol imprevist...
    Nani

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  6. Jordi una proposta excelente,una idea genial per tenir sempre a la despensa,m'encanta.
    Bon cap de setmana i petons.

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  7. Me gusta la cebolla caramelizada y ésta te ha quedado del 10. Felicidades.
    Saludos.

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  8. Bonissima!! m'encanta, no en faig mai per mandra!! aiixx petons i bon cap de setmana!

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  9. Deliciosa, aún no la he preparado, pero falta poco... Ya me he visto todo el blog, maravillo y unas recetas riquísimas. Me quedo como seguidora para no perderme ninguna.

    Nieves.

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  10. que bona la ceba caramelitzada i quant de profit en podem treure!!

    PTNTS
    Dolça

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  11. Que pintaza, hummmmmm que rica debe de estar. Besos.

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  12. M'encanta la ceba caramelitzada i fins ara no li posava vi blanc. M'ho apunto. Petonets!

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