Ingredients per a 8 persones:
2 pollastres tallat a octaus.
2 cebes.
12 prunes.
1 grapat d'ametlles i pinyons.
2 fulles de llorer.
2 branques de canyella.
1/2 got de conyac.
Herbes de provença.
Una mostra de farigola.
Una mostra de romaní.
8 grans d'all.
600 ml d'oli d'oliva.
100 g de llard.
75 ml de vi blanc.
Sal i pebre.
Procediment:
- Esbaldim el pollastre i el deixem escórrer.
- Tallem les cebes per la meitat.
- Escalfem l'oli, tirem la sal i pebre per sobre pollastre, repartim el pollastre per la cassola, a foc viu.
- Quan han passat cinc minuts i el pollastre és daurat, baixem el foc i hi afegim la ceba, el llorer, canyella, l'all i la resta d'herbes.
- Posem el llard a la cassola.
- Quant el llard es fos, afegim a la cassola el vi i el conyac.
- Tenim la cassola tapada una hora a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
- Afegim a la cassola les prunes, ametlles i pinyons. Tenim vint minuts més de cocció.
- Servim.
Acabo de descobrir el teu blog i porto com 20 minuts llegint receptes, per avui ho deixo en aquesta. Quins arrossets tan bons que he vist, i amb la falta que em fa aprendre a cuinar salat, m'aniran estupendament les receptes. Em quedo per aquí`.
ResponEliminaPetons!