translate

divendres, 16 de desembre de 2011

4. Ulleres de pasta de full

Ingredients:

Plaques de pasta de full congelada: dues unitats.
Aigua, un ditet en un got normal.
Sucre, tres cullerades soperes.



Procediment:


1. Descongelem la pasta de full. Escalfem el forn a 200-180 graus, a dalt i baix.

2. Enrotllem la pasta per els dos extrems (puntes oposades).

3. Porcionem la pasta de full amb talls de mig centímetre.

4. Passem la barreja d'aigua i sucre per les dues cares.

5. Estirem un paper de forn, escampem les ulleretes deixant espai per a que creixin:
vigilem la cocció, doncs és delicat i de seguida es torren. Depenent del forn, hi estaran uns 8 o 12 minuts.

6. Treiem del forn i deixem reposar.


Presentem les ulleretes al plat. I a gaudir...




2 comentaris:

  1. Mmmm aquestes ulleretes les faré segur! Tan fàcils i tan resultones!! Com veus tiro pel dolç... tens receptes de tota mena i amb molt bona pinta!!
    Et segueixo i així no et perdo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recepta de la Sonia...la meva dona,
      tans sols entra a la cuina per fabricar dolç!!

      Tenen molt d'èxit i son "megafàcils" de fer.

      Fins aviat!!

      ja hem diràs com tant quedat.

      Elimina